KST & reiki

Jeg benytter mig af kranio-sakral terapi og reiki healing, når jeg behandler - ofte kombineret.

Kranio-sakral terapi.

KST er en blid og nænsom behandling, hvor man med lette tryk påvirker nerver og muskler i kroppen. Der arbejdes især på muskelgrupper i kraniet, i nakken/skuldrene og langs rygraden.

Ved disse påvirkninger sættes kroppen i gang med, via centralnervesystemet, at "reparere" sig selv. KST påvirker både direkte og indirekte samtlige muskler i kroppen.

Listen over skavanker, man kan gøre noget ved, synes kun at blive længere.

Det er vigtigt at vide, at efter en behandling arbejder kroppen videre i 3-5 dage, hvor man vil mærke forandringer i sin krop.

Erfaringen siger, at denne form for behandling virkelig sætter skub i din krop. Du vil kunne mærke, hvordan der sker "ting og sager" i dele af kroppen, der "lå lidt stille" før. Lige så blid behandlingen er, lige så kraftig kan effekten være.

Reiki healing

Reiki healing er en behagelig og afslappende behandlingsform, hvor din krops energi bliver stimuleret og afbalanceret.

Reiki afviger fra andre behandlingsformer - og andre former for healing - ved at være fuldstændig holistisk. Behandleren styrer dybest set ikke, hvad der sættes i gang i dit sind og din krop, men er blot et redskab, der hjulpet af sin intuition kanaliserer energi til dig.

Behandlingen kan fjerne og lindre smerte og ubehag i kroppen, og den giver dig "ro i sindet", så du bliver i stand til at se ting i et andet og mere afklaret perspektiv.

Behandlingen kan foregår hos os eller hos dig. Det kan foregå direkte eller i form af fjernhealing.

Ikke nok med, at det er behageligt og virkeligt afslappende imens det står på, men efterfølgende flytter det virkelig noget - både fysisk og psykisk. Behandlingen styrker dig på alle mulige måder. Reiki hjælper dig med det, du har brug for lige nu.

Min baggrund

Kranio-sakral terapeut

Jeg er uddannet kranio-sakral terapeut - og fuldt uddannet til at behandle små børn.

I marts 2004 tog jeg mit første kursus i kranio-sakral terapi, hvor jeg lærte grundlæggende teori og metoder. Sidenhen har jeg fuldendt basisuddannelsen og er fortsat med den videreudviklende uddannelse for konstant at få endnu flere teknikker til min rådighed. Jeg har p.t. bestået KST I til og med KST VII, KST Børn I og KST Børn II samt New Direction og KST Hjerne og cirkulation. Uddannelsen er beskrevet i detaljer hos Alfa Living.

Reiki master

Jeg blev indviet som Reiki healer (Reiki I) i januar 2003 og har healet siden. Jeg blev indviet til Reiki II oktober 2003 og Reiki III i oktober 2005 og er nu reiki master og har derved mulighed for at indvie andre. Mine indvielser blev foretaget af reiki master Grete Dam.

Kemiingeniør og tidligere laboratorieleder

Jeg er civilingeniør i kemi og har forsket i cystisk fibrose som stud. Ph.D. på Rigshospitalet. I forlængelse deraf har jeg en fortid som laboratorieleder på en levnedsmiddelfabrik.